Tapahtumat kevätkausi 2021

Jäsenkokouksemme ovat joka kuukauden kolmantena maanantaina Tammisalon kirkolla (Väylänrinne 1, 00830) alkaen klo 13. Kahvista ja pullasta peritään tällä hetkellä 2.50€. Herttoniemen metroasemalta bussi 83 tuo kirkolle eli pysäkki on aivan kirkon lähellä.

Kevätkauden 2021 jäsentilaisuudet

KUTSU VARSINAISEEN KEVÄTKOKOUKSEEN
Kaakkois-Helsingin seniorit ry:n varsinainen kevätkokous
pidetään  xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Tammisalon kirkon tiloissa, osoite Väylänrinne 1, 00830 Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10 §:ssä määrätyt asiat.

Helsingin vanhusneuvosto tiedottaa: Helsinki-apu, huoli-ilmoitus ja Seniori-infon pidennetty aukioloaika

Hyvät eläkeläisjärjestöjen aktiivit ja uutiskirjeen tilaajat tiedoksi vanhusneuvostolle ja varahenkilöille

Nyt on hyvä jakaa tietoa Helsinki-avusta:

Kaikki avun tarpeessa olevat yli 70-vuotiaat kaupunkilaiset voivat itse soittamalla saada keskustelutukea ja apua asiointiin näissä poikkeuksellisissa oloissa, jotka näyttävät jatkuvan pitkään.

Kaikki yli 80-vuotiaat pyritään siitä numerosta soittamalla tavoittamaan.

Helsinki-avun puhelinnumero on 09 310 10020, ja se palvelee arkisin kello 9–16.

Lisätiedot kaupungin sivuilta:

Myös normaalit avunsaantikanavat toimivat:

Huoli-ilmoituksen voit tehdä, jos lähipiirissäsi on yli 65-vuotias, jonka hyvinvoinnista olet huolissasi ja on ilmeistä, ettei hän itse kykene hankkimaan apua tai ymmärrä avun tarvettaan.

Ohjeet ja linkki Seniori-infon sivuille:  https://turvalomake.hel.fi/huoli-ilmoitus  Huoli-ilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse Seniori-infoon, alla olevaan numeroon.

Seniori-infossa on laajennettu aukioloaika. Seniori-info ma‒pe klo 9‒18 puh. 09 310 44556.

Vanhusneuvosto toivottaa kaikille voimia ja kärsivällisyyttä tässä erikoisessa tilanteessa. Viranomaisavun lisäksi keskinäinen auttaminen on nyt tarpeen – turvallisuusohjeita tarkkaan noudattaen! Monet ikäihmisistä ovat digimaailman ulkopuolella. Onneksi puhelinyhteydet toimivat ja postikin kulkee.

Ystävällisin terveisin,

Helsingin vanhusneuvoston sihteeri